سید ابراهیم خلیلی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در مشهد اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون، هزینه نانواییها مثل هزینههای کارگری و خرید کیسه و پول بیمه افزایش پیدا کرده و این موضع سبب ایجاد مشکلات زیادی در تامین هزینهها برای صاحبان نانواییها شده است، به طوری که در چند روز اخیر تعداد زیادی از نانوایان به اتحادیه مراجع کرده و خواستار تجدیدنظر در قیمت نان شدهاند.
وی افزود: با این وجود فعلاً تصمیمگیری خاصی در ارتباط با افزایش قیمت نان در مشهد گرفته نشده است و نان همچنان با قیمت سابق در واحدهای نانوایی به فروش میرسد.
رئیس اتحادیه نانوایان مشهد به متعادل نبودن دخل و خارج نانواییها اشاره کرد و در مورد عوامل موثر در تعیین نرخ نان وبهای ملزومات تهیه نان خاطرنشان کرد: قریب 70 - 60 درصد هزینههای تولید نان را حقوق و هزینههای کارگری تشکیل میدهند و بقیه هزینهها صرف سوخت، خمیر مایه، اجاره ملک، هزینههای بهداشتی کردن کارگاه نانوایی، حق بیمه، مالیات، قیمت آرد و ... میشود، با توجه به اینکه نرخ نان به صورت سالانه و همراه با تورم جاری تعیین نمیشود سبب ایجاد مشکل اقتصادی و عدم تعادل در درآمد و هزینههای نانوایان میشود و مواردی چون کاستن از وزن چونههای خمیر، خام فروشی، تقلیل کیفیت نان، کم کردن از تعداد کارگران، عدم به کارگر فنی و ماهر از راهکارهایی است که برخی از نانوایان در راستای ادامه حیات اقتصادی بر میگزینند.
رئیس اتحادیه نانوایان مشهد درباره تاثیر هدفمند کردن یارانهها بر قیمت نان اظهار داشت: در این باره اطلاعی ندارم، از آنجا که تعیین قیمت نان بر عمده دولت است، اتحادیه نانوایان تابع نظر مراکز ذیصلاح هستند، از این رو هرگونه تغییر احتمالی نان باید از سوی مراکز دولتی اعلام شود.