رییس گروه تحلیل و پردازش اطلاعات شهرداری مشهد از برگزاری و اتمام طرح سنجش سطح کیفیت خدمات پارکینگ و پارک سوارها شهرداری مشهد خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، ابوالحسن افضلی با اعلام این مطلب اظهار کرد: در راستای اقدام مدیریت شهری نسبت به بررسی کیفیت سنجی تجهیزات شهری و ضرورت بهره مندی از نظر ذینفعان در امور برنامه ریزی و تصمیم گیری؛ در برنامه عملیاتی 1400-1397 ، شاخصی برای سنجش کیفیت پارکینگ ها و پارک سوارهای الیت وجود دارد که در این راستا طبق برنامه اجرایی گروه تحلیل و پردازش اطلاعات، شناسنامه شاخص "میزان کیفیت پارکینگ ها و پارک سوارهای الیت" پس از رفت و برگشت های تخصصی با مجموعه ذیربط طراحی و پس از آن میزان این شاخص بر طبق شناسنامه تایید شده پیمایش شد.
وی در خصوص مولفه های اصلی این ارزیابی افزود: در این طرح بر اساس متدولوژی مندرج در شناسنامه شاخص، وضعیت تجهیزات و مقدار شاخص محاسبه شده و مولفه های اصلی این ارزیابی شامل پارکینگ های حاشیه ای، مکانیزه، طبقاتی، زیرزمینی و همسطح است.
رییس گروه تحلیل و پردازش اطلاعات شهرداری مشهد بیان کرد: یافته های این طرح نشان می دهد که «میزان کیفیت پارکینگ ها و پارک سوارهای الیت » در سال 1399 معادل 61 درصد است.
افضلی در ادامه در مورد خلاصه نتایج طرح خاطرنشان کرد: طبق نتایج بدست آمده، امتیاز کیفیت پارکینگ ها و پارک سوارهای الیت به تفکیک چک لیست های ذیل در بازه 0 تا 100 شامل کیفیت پارکینگ های مکانیزه 67، کیفیت پارکینگ های طبقاتی و زیرزمینی 65، کیفیت پارکینگ های حاشیه ای عمومی 59 و کیفیت پارکینگ های همسطح63 است.
وی ضمن امیدواری از این بابت که یافته های این گزارش بتواند در شناسایی مسائل و تعیین اولویت های کاری شهرداری در امر افزایش بهره وری خدمات پارکینگ و پارک سوارها در شهر مشهد مفید واقع شود، گفت: در سال 1399 جهت پایش شاخص های برنامه عملیاتی 97-1400 و ارزیابی شهرداری مشهد جمعا حدود 39 طرح کیفیت سنجی از خدمات شهرداری توسط گروه تحلیل و پردازش اطلاعات انجام شده است که مربوط به پیامدهای کارهایی است که شهرداری انجام میدهد؛ همچنین نتایج کلیه اقدامات ارزیابی کیفیت مزبور در منوی اصلی سایت planning.mashhad.ir بارگذاری شده است.