رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد از نامگذاری دهم دی ماه به عنوان روز ملی مشهد خبرداد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، حجتالاسلام حسن منصوریان با بیان این مطلب، اظهار کرد: روز ۱۰ دی ماه ظرفیت جدیدی برای اجرای رویدادهای فرهنگی است، تلاش ما این است که روز ملی مشهد را در تقویم جمهوری اسلامی ایران جای دهیم.
وی ادامه داد: پس از چندین سال طرح موضوع و بررسیهایی که از طرف شورای فرهنگی عمومی استان خراسان رضوی، مرکز پژوهشهای شهرداری و شورای شهر انجام شده است، مطالعاتی پیرامون انتخاب روز ملی مشهد، مورد بررسی قرار گرفته است.
گفتنی است که روز هشتم آبان ماه که تاریخی مرتبط با امام هشتم (ع) است، ۹ دی ماه بهعنوان روز بصیرت، ۱۰ و یازدهم دی ماه بهعنوان روزی تاریخی و ورود امام رضا (ع) به مشهد و مبدأ تشکیل این شهر و دوازدهم دی ماه روز ولادت امام رضا (ع) جزو نظریههای مطرح شده بود ولی در نهایت روز ۱۰ دی ماه بهعنوان روز ملی مشهد انتخاب شد.