معاونت فرهنگی و هنری شهرداری مشهد در ماه مبارک رمضان میزبان 98 عنوان برنامه اعم از مسابقات، آموزش، موضوعات مشاورهای، تولید محتوا و برگزاری نمایشگاه مجازی و... در 18 فرهنگسرا خواهد بود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شهرداری مشهد، برنامههای ویژه ماه رمضان در بخش معاونت گردشگری شامل انتشار تورهای مجازی و بازدید از جاذبههای گردشگری شهر مشهد در فضای مجازی، انتشار کلیپهای معرفی اماکن گردشگری مشهد در فضای مجازی، انتشار تورهای سهبعدی حرم مطهر امام رضا(ع) با مشارکت آستان قدس رضوی است. این برنامهها از ششم اردیبهشت ماه آغاز میشود و علاقهمندان میتوانند برای اطلاعات بیشتر به آدرس visit.mashhad.ir مراجعه کنند.
از جمله برنامههای معاونت سلامت و تربیت بدنی میتوان به توزیع هدایای ورزشی برای شهروندان، طراحی انیمیشن خلاقانه دو بعدی با هدف ورزش کردن در خانه، بازدید از چهرههای ورزشی قهرمانان، پیشکسوتان و جانبازان موفق در عرصه ورزش، تهیه وسایل ورزشی مناسب برای معلولین و جانبازان در گروههای مختلف، چالش ورزشی با حضور بزرگان ورزش، مسابقات پیامکی، تبلیغات محیطی با شعارهای ورزشی و انگیزشی و برگزاری مسابقه پیامکی برای کارکنان و شهروندان (با ظرفیت پیشبینی شده در هر مسابقه ۵۰۰۰ نفر) اشاره کرد.
همچنین ارائه بستههای ورزشی به مناطق کمبرخوردار، مشاوره ورزشی، چالش مهارت سنجی ورزشی، اجرای مسابقههای خلاق بومی و محلی، چکاپ ورزشی، چالش ورزشی صبحگاهی همراه با موسیقی و مسابقه بزرگ گزارشگری ورزشی با تاکید بر اقدامات شهری نیز از دیگر برنامههای این معاونت است.
گفتنی است که برنامههای معاونت سلامت و تربیتبدنی شهرداری مشهد از تاریخ پنج اردیبهشت آغاز و در شش خرداد به پایان میرسد.
برنامههای ویژه معاونت اجتماعی و مشارکتها نیز شامل برنامه قرآنی محله محور «بهارجانها» با محوریت خوانش گروهی مجازی قرآن محلهمحور به نیت شهدای سلامت و سلامتی کادر درمان و درگذشتگان ویروس کرونا، برنامه «محله به محله مهر» با محوریت جمعآوری نذورات، افطار مردمی و ساماندهی توزیع در بین خانوادههای نیازمند هر محله، «سایبان امید» با محوریت ارائه مشاوره روانشناسی به صورت تلفنی و مجازی به خانوادههای مبتلا به کرونا و «بهارجانها» با محوریت ارائه خدمات داوطلبانه، توزیع بستههای حمایتی و ضدعفونی مراکز میشود. این برنامهها از تاریخ پنج اردیبشهت ماه آغاز و تا چهار خرداد ادامه دار همچنین کلیه برنامههای مذکور در مناطق سیزدهگانه شهرداری مشهد برگزار میشود.
همچنین در بخش شورای اجتماعی محلات شاهد دو برنامه پیگیری مصوبات ویژه ماه مبارک رمضان و مشارکت داوطلبانه شورای اجتماعی محلات در برگزاری مراسمات ویژه شب قدر، عید فطر و مساجد محله هستیم. این برنامهها از یکم اردیبهشت ماه آغاز و تا سه خرداد در سطح محلات مشهد ادامه دارد.
مهمترین برنامههای خانه سبز نیز شامل مراسم احیا شبهای قدر ویژه مددجویان، مراسم قرائت قرآن کریم است که از 23 اردیبهشت تا چهار خرداد ماه در خانه سبز واقع در خین عرب برگزار میشود.
در بخش معاونت فرهنگی و هنری شهرداری مشهد نیز 98 عنوان برنامه اعمم از مسابقات، آموزش، موضوعات مشاورهای، تولید محتوا و برگزاری نمایشگاه مجازی و... در 18 فرهنگسرا برگزار میشود.
فرهنگسرای کودک و آینده نیز در ماه مبارک رمضان اقدام به تولید و توزیع هزار بسته بازی سرگرمی و نشاط برای کودکان حاشیه شهر با عنوان «مهربانی کودکانه» کرده است. همچنین فرهنگسرای پایداری نیز برنامهای تحت عنوان «نامههای خدا» را طراحی کرده است.
از دیگر برنامههای معاونت فرهنگی و هنری شهرداری مشهد میتوان به اجرای سه برنامه تحت عنوان «چشمه جاری»، «رسم شهروندی» و «خانواده معنوی» در فرهنگسرای انتظار اشاره کرد.
در فرهنگسرای انقلاب سه برنامه تحت عنوان مسابقه «باهم»، «به وقت آرامش» و ختم قرآن کریم از تاریخ پنج اردیبهشت ماه تا چهار خرداد ما برگزار میشود. فرهنگسرا شهر زیبا و ایمن نیز در ماه مبارک رمضان دو برنامه تحت عنوان «مهمانی خدا» و مسابقه «همخوانی کتاب» را برگزار میکند.
فرهنگسرای غدیر نیز در ماه مبارک رمضان میزبان برگزاری 8 برنامه تحت عنوان مسابقات قرائت قرآن مجازی، مسابقات سفرهآرایی، «سالمترین رمضان»، مسابقات کتابخوانی، مسابقه عکس خاطرات رمضان، «چه غذایی سالم است؟»، «هر روز یک جز قرآن»، «به وقت نوجوان» است.
همچنین فرهنگسرای امت نیز اقدام به برگزاری یک برنامه تحت عنوان «چالش گلهای بهشتی» کرده است. نقش فرهنگسراها در این برنامه تسهیلگری است به این معنی که گروههای مخاطب یعنی پدرانی که فرزند روزه اولی دارند، شناسایی و سپس آموزش ساخت یک هدیه فاخر به صورت مجازی به آنان ارائه میشود و در نهایت به بهترینها جوایزی اهدا خواهد شد. گفتنی است که این برنامه از پنج اردیبهشت الی چهار خرداد ماه ادامه دارد.
فرهنگسرای علوم و نجوم نیز چهار برنامه تحت عنوان استهلال ماه مبارک رمضان و شوال، ماه مهربان، کارگاه روئت هلال ماه رمضان و مسابقه علم در قرآن را برگزار خواهد کرد. فرهنگسرای امر به معروف نیز میزبان برنامههای «منزل مسجد»، «خانهات آباد» و «کتابخوان» خواهد بود.
فرهنگسرای ترافیک در ماه مبارک رمضان میزبان هفت عنوان برنامه شامل بارگذاری تفسیر موضوعی قرآن و نهجالبلاغه و برگزاری مسابقه، مسابقه ترتیل و قرائت قرآن، بارگذاری ترتیل روزانه قرآن و دعای روزانه ماه رمضان، بارگذاری آشپزی رمضان و مسابقه آشپزی، بارگذاری مطالب روانشناسی با موضوع کرونا و ماه رمضان، مسابقه ربنا خوانی و سخنران زنده یک سخنران برجسته به صورت روزانه است.
همچنین در فرهنگسرای حجاب نیز 24 عنوان برنامه اعمم از مسابقه نقاشی و کاریکاتور با موضوع قدس، مسابقه عکاسی سفرههای برکت، مسابقه جوشن کبیر، شب سرنوشت، دسر مناسب افطار، نذر دل، مسابقه کتابخوانی امیر دلها و مسابقه صبر حسنی و... برگزار میشود.
در فرهنگسرای بهرمان نیز شاهد برگزاری 6 رویداد روزه اولیها، جلسات تلاوت قرآن خانوادگی، مسابقه حفظ قرآن، مسابقه تفسیر سوره حجرات ویژه بانوان، سی روز سی داستان قرآنی و مسابقه پیامکی از مفاهیم قرآن در تاریخ پنج اردیبهشت ماه تا چهار خرداد ماه خواهیم بود. فرهنگسرا رسالت نیز در تاریخ مذکور میزبان سه برنامه تحت عنوان افطاری ساده، هر خانه یک مسجد و مسابقه دعا و راز و نیاز با خدا پس از نماز است. همچنین فرهنگسرای خانواده نیز سه برنامه تحت عنوان لحظههای آسمانی، کتابخوانی قرآنی و خانواده ایمن را برگزار میکند.
فرهنگسرای نصرت میزبان برگزار 10 برنامه تحت عنوان تلاوت نور، فرزند من، خانواده قرآنی، رزق حلال، قصههای آسمانی، فراز آسمانی، راز آسمانی، یک آیه یک پیام، بهارجانها و به رنگ خدا، فرهنگسرای قرآن و عترت نیز 10 برنامه تحت عنوان بازی با کلمات احکام، معمای قرآنی، مسابقهی بزرگ خاطرهنویسی با موضوع نماز، فرازخوانی آیاتی از قرآن کریم، ضیافت ملکوت، مسابقه غریب نجف، مسابقه عکاسی بر سر سفره رمضان و طرح مومنون و فرهنگسرای الهیه نیز دو عنوان برنامه مشاوره تغذیه و آموزش آشپزی نیز برگزار خواهد شد. علاوه بر این در فرهنگسرای فناوری و رسانه نیز 7 برنامه تحت عنوان آموزش سفره مذهبی ویژه ماه مبارک رمضان، قصهگویی، فراز همدلی، صحیفه دل، مسابقه عکاسی، مسابقه نقاشی و مناجات برگزار خواهد شد.
غزاله شهیدی