رئیس اداره امور هنری سازمان فرهنگیاجتماعی شهرداری مشهد گفت: اختتامیه واژه مناسبی برای مراسم پایانی سمپوزیوم نیست و تنها بخشی از این رویداد پایان یافته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، صدرا یوسفی با عنوان این مطلب گفت: تولید آثار بعدی، جانمایی و نصب این تولیدات در شهر مشهد، همچنین استفاده مردم از این آثار بخشهای بعدی سمپوزیوم است.
وی ضمن اشاره به اینکه ماهها قبل از انتشار فراخوان سمپوزیوم در مهرماه امسال، برنامهریزیها در شورای سیاستگذاری و سازمان فرهنگیاجتماعی شهرداری مشهد انجام شده بود، گفت: در این مدت نزدیک به ۴۰ رزومه در ۲ بخش «هنرمندان ملی و میهمان» و «هنرمندان خراسان و مشهد» به دبیرخانه رسید. شورای سیاستگذاری داوری، ۱۲ هنرمند خراسانی و ۸ هنرمند و استاد شاخص ملی را برای حضور در نخستین سمپوزیوم مجسمهسازی مشهد برگزیده شد.
رئیس اداره امور هنری سازمان فرهنگیاجتماعی شهرداری مشهد مسئله اصلی برای برگزارکنندگان این سمپوزیوم را انتخاب چهرههای نامدار، مفاخر و شهدای شهری و استانی دانست و افزود: این یک چالش جدی بود؛ به دلیل اینکه شهر مقدس مشهد و استان خراسانرضوی با پیشینهای که در فرهنگ و هنر دارد، کهکشانی از مفاخر، هنرمندان و شهدای دلاوری را در خود پرورانده و تقدیم فرهنگ و هنر ایران کرده است. امیدواریم با نصب این سردیسها در شهر، بخشی از دینمان را به شهدا و مفاخر ادا کنیم.
وی با تأکید بر واژه «نخستین» تصریح کرد: این واژه برای ما نشانهای است تا این راه را ادامه دهیم. بعد از حدود ۹ روز از آغاز سمپوزیوم، همه ما به این نتیجه رسیدهایم که وضع هنر شهری در حوزه مجسمهسازی و بهویژه سردیس با ۱۰ روز پیش تفاوت کرده است. توقعها در این زمینه بالا رفته است و ما هنردوستانی نیستیم که ۱۰ روز پیش بودیم. ما میخواهیم در حوزه هنرهای شهری قلههای بیشتری را فتح کنیم.
یوسفی از حمایتهای مدیریتشهری و شورای اسلامی شهر مشهد قدردانی کرد و گفت: وقتی در خانه هنرمندان طرحی را به مدیریتشهری ارائه میکنیم، آنها پشتیبان ما هستند.
او همچنین رسانههای همراه با سمپوزیوم را بسیار تأثیرگذار دانست: در چند روز اخیر که مشکل اطلاعرسانی از طریق فضای مجازی وجود داشت، این رسانهها و بهویژه روزنامه شهرآرا بود که با بازتاب اخبار این رویداد هنری مردم را به چارسوق هنر کشاند.